Θεματικά Πάρτυ

Το Παραμυθένιο Τρένο βρίσκεται κοντά σας να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του...

παιδιού σας όπως εσείς επιθυμείτε.Όλοι οι μικροί μας φίλοι αν εσείς το διαλέξετε μπορούν να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές  στο δικό τους πάρτυ.

Είναι πολύ σημαντικό διαλέγοντας το χώρο για να πραγματοποιήσουμε τη γιορτή του παιδιού μας , να νιώσουμε ζεστασιά ,ασφάλεια,φιλοξενία μα πάνω από όλα να κάνουμε το ίδιο μας το παιδί να καταλάβει και να νιώσει ότι αυτή η μέρα είναι η ¨Δική του μέρα¨! Να νιώσει τη μοναδικότητα, διότι κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και όλοι εμείς με αγάπη γύρω του να του μεταφέρουμε αυτό το συναίσθημα.

Ο χώρος είναι παραμυθένιος , χρώματα και σχέδια πλημμυρίζουν με συναισθήματα τον κόσμο γύρω , το προσωπικό είναι ευδιάθετο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους καλεσμένους σας και ο d.j.βρίσκεται κοντά σας σε συνδυασμό με την ηθοποιό του παιδότοπου για να κάνει ξεχωριστό το πάρτυ αυτό.

Διαλέγοντας ένα θεματικό πάρτυ μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι που πραγματοποιείται παρουσία όλων, απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι , ζούν τη στιγμή και γίνονται και όλοι οι φίλοι μας ήρωες της βραδιάς!  Όλα τα παιδιά λαμβάνουν μέρος και παίρνουν ρόλους  εφόσον το επιθυμούν .

Έτσι είναι σημαντικό και οι καλεσμένοι μας να νιώσουν ζεστασιά και φιλοξενία τιμώντας με αυτόν τον τρόπο και τα δικά τους καλεσμένα παιδιά.

Είμαστε κοντά σας να σας ταξιδέψουμε με φαντασία σε ένα ξεχωριστό παραμύθι στον μαγικό κόσμο του παιδιού …

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ενημερώνουμε τους γονείς οτι τηρούμε την αρχή περί "Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Και Διαδικτύου"και γι αύτο τον λόγο όλες οι φωτογραφίες έχουν υποστεί μορφοποίηση με γνώμονα την ασφάλεια  την δική σας & των παιδιών σας. Αν τυχόν έχουμε αφήσει κάποια φωτογραφία χωρίς μορφοποίηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΆΜΕΣΑ μαζί μας προκειμένου να την μορφοποιήσουμε.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημερολόγιο

Newsletter

Γραφτείτε και κερδίστε μοναδικά προνόμια.

 

 

Αναζήτηση...

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes