Χορογραφιές - LED - Φωτορυθμικά

 Εφηβικά  Disco  D.J. Party!

Το Παραμυθένιο Τρένο είναι ένας σύγχρονος παιδότοπος όπου διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για μια επιτυχημένη εκδήλωση με σκοπό την ψυχαγωγία και διασκέδαση τόσο των παιδιών αυτής της ηλικίας όσο και των γονιών.

 

  • Τα παιδιά ηλικίας απο 10 έως & 12 ετών διοργανώνουν το party τους χωρίς χρήση παιχνιδοκατασκευής μόνο στο "Θεατράκι" για 2,5 ώρες με souper MINI DISCO προσωπικό D.J., ANIMATION PROGRAMMES με ΗΘΟΠΟΙΟ για θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι, διαγωγισμούς χορού , δικαίωμα επιλογής προσωπικής τους μουσικής και πολλές άλλες δραστηριότητες.
  • Περιλαμβάνουν Μπουφέ της αρεσκείς τους & Χυμούς
  • (Δυνατότητα καραόκε σε γιγαντοοθόνη με επαγγελματικά μικρόφωνα, με επιλέον χρέωση.)

 

Διαθέτει αποκλειστικό δικό σας χώρο για τους εφήβους στην αίθουσα ¨Θεατράκι¨ όπου η βάση του είναι μερικώς υπερυψωμένη κατά 12cm και την υποστηρίζει ρομποτικός φωτισμός πίστας , με όλα τα απαραίτητα ηχητικά & φωτορυθμικά εφέ,led καθώς και κρυφούς φωτισμούς που θα μαγέψουν μικρούς & μεγάλους.
Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κονσόλα (D.J.) μικροφωνική ασύρματη εγκατάσταση και επιπλέον τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα απίθανα events, όπως KARAOKE με επαγγελματικά ηχητικά συστήματα & κρυστάλλινο ήχο ,προβολή τραγουδιών σε γιγαντοοθόνη σε συνδυασμό με ρομποτικό φωτισμό ,παιχνίδια «μάντεψε τι είναι πες το…» και φυσικά επαγγελματικά μηχανήματα με φούσκες στον αέρα με ατελείωτο χορό και κέφι.
Τα εφηβικά πάρτυ πραγματοποιούνται πάντα σε συνεργασία με την ηθοποιό & (όχι κλόουν) του παιδότοπου όπου και αναλαμβάνει όλη τη διασκέδαση και αποκορύφωση του δικού σας πάρτυ.

Επιβιβαστείτε λοιπόν στο “Παραμυθένιο Τρένο”
και ελάτε να διασκεδάσουμε οργανώνοντας μαζί με τα παιδιά σας και σε συνεργασία με τον D.J.μας το δικό σας ξεχωριστό Party!
Ένα party μοναδικό όπου θα συζητιέται για πολύ καιρό και πάντα διαφορετικό από όλα τα άλλα λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων μας και φυσικά γιατί το κάθε παιδί
ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ενημερώνουμε τους γονείς οτι τηρούμε την αρχή περί "Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Και Διαδικτύου"και γι αύτο τον λόγο όλες οι φωτογραφίες έχουν υποστεί μορφοποίηση με γνώμονα την ασφάλεια  την δική σας & των παιδιών σας. Αν τυχόν έχουμε αφήσει κάποια φωτογραφία χωρίς μορφοποίηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΆΜΕΣΑ μαζί μας προκειμένου να την μορφοποιήσουμε.

 

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημερολόγιο

Newsletter

Γραφτείτε και κερδίστε μοναδικά προνόμια.

 

 

Αναζήτηση...

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes