Σχολεία-Παιδικοί Σταθμοί

 Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών & νηπιαγωγείων καθώς και σε εκπαιδευτικούς σε σχολεία.

Το Παραμυθένιο Τρένο είναι ένας φιλόξενος χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος με σκοπό να αξιοποιήσει τις δικές σας ανάγκες .

Ο χώρος μας διατίθεται για όλες τις εκδηλώσεις που μπορεί να χρειαστεί το σχολείο σας όπως για παράδειγμα:
Σχολικές Εορτές ,Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , Αποκριάτικα πάρτυ σχολείων και παιδικών σταθμών με πλήρη ηχητική κάλυψη καθώς και φωτισμό ,συγκεντρώσεις γονέων με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών από τους δασκάλους τους και όποια άλλη εκδήλωση εσείς θεωρήσετε απαραίτητη για το σχολείο σας.
Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ο χώρος μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για μια επιτυχημένη εκδήλωση με σκοπό την ψυχαγωγία και διασκέδαση τόσο των παιδιών όσο και των γονιών και δασκάλων .
Διαθέτει αποκλειστικό ¨Θεατράκι¨ με όλα τα απαραίτητα ηχητικά & φωτορυθμικά εφέ καθώς και κρυφούς φωτισμούς που θα μαγέψουν μικρούς & μεγάλους.
Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κονσόλα (D.J.), μικροφωνική ασύρματη εγκατάσταση καθώς και οθόνη projector για τις παρουσιάσεις που το σχολείο σας επιθυμεί.


Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο παιδότοπος δέχεται καθημερινά τα πρωινά όλους τους παιδικούς σταθμούς ,νηπιαγωγεία & σχολεία που θα ήθελαν εκτός από το παιχνίδι να συνδυάσουν στο χώρο μας και θεατρικές παραστάσεις διαδραστικές που ετοιμάζουμε και πραγματοποιούμε εμείς για εσάς .
Σημαντική σημείωση στα θεατρικά μας δρώμενα είναι και η συνεργασία του παιδότοπου με τον καλλιτεχνικό οργανισμό ¨Μορφές Έκφρασης ¨που ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη . Στο χώρο μας μπορούμε να μεταφέρουμε ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να αναπτύξουν τις νοητικές επικοινωνιακές και εκφραστικές τους ικανότητες ανακαλύπτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό .Για αυτό το λόγο επιδιώκουμε μαζί σας μία μόνιμη συνεργασία δουλεύοντας από κοινού με στόχο στη χρονιά αυτή για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα άξιον λόγου για τους γονείς των παιδιών.
Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας , για τις ελεύθερες ημέρες & ώρες .
Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις απορίες καθώς και να κλείσουμε ραντεβού να περάσετε από το χώρο μας να ενημερωθείτε με σκοπό μια μόνιμη εποικοδομητική συνεργασία με αγάπη & σεβασμό προς το παιδί.
Μπορεί επίσης αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί δείγμα από το υλικό μας καθώς και ενημερωτικό έντυπο αποχώρησης αλλά και επιστροφής των παιδιών . Τα έντυπα αυτά είναι προς ενημέρωση των γονιών τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς(μελάνια-χαρτιά-τυπώματα )και περιέχουν και φωτογραφίες των διαδραστικών παιχνιδιών ή θεατρικών παραστάσεων με συμμετοχή των παιδιών τους.
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητές μας και είμαστε κοντά σας για παραπάνω πληροφορίες με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του δικού σας προγράμματος.


Με εκτίμηση προς τους εκπαιδευτικούς γονείς & παιδιά.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημερολόγιο

Newsletter

Γραφτείτε και κερδίστε μοναδικά προνόμια.

 

 

Αναζήτηση...

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes